Evenimente

 • Vizita Comandantului Contingentului Polonez din Brigada Multinațională Craiova

  Data publicării: 01/29/2021
  București, România. Unitatea de Integrare a Forțelor NATO a primit în data de 29 ianuarie 2021, vizita maiorului Krzysztof Slowik, comandantul celei de-a șaptea rotații a contingentului polonez din Brigada Multinațională Craiova, militari care urmează să își încheie misiunea în România în luna februarie a acestui an. Cu această ocazie, le mulțumim militarilor polonezi pentru profesionalismul și dedicația cu care...(mai mult)
 • Zi tristă la sediul Comandamentului NFIU ROU

  Data publicării: 10/19/2020
  Astăzi, 19 octombrie, personalul HQ NFIU ROU s-a adunat pentru a ține un moment de reculegere pentru generalul de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu. (Primul comandant al Unității de Integrare a Forțelor NATO România) Amintirea lui va fi păstrată aici pentru totdeauna, în sufletul, munca și dăruirea echipei pe care a format-o! Odihneste-te in pace!(mai mult)
 • Unitatea de Integrare a Forțelor NATO, la a cincea aniversare

  Data publicării: 09/08/2020
  Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relaţii internaţionale, Simona Cojocaru, şi şeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-maior Iulian Berdilă, au participat marţi, 8 septembrie, la sediul Statului Major al Forţelor Terestre, la ceremonia prilejuită de împlinirea a 5 de ani de existenţă a Unităţii de Integrare a Forţelor NATO în România (NATO Force Integration Unit -...(mai mult)
 • România de 16 ani în alianța NATO

  Data publicării: 04/05/2020
  La sediul comandamentului NFIU România a avut loc, într-un cadru restrâns, ceremonia de înălțare pe catarg a drapelului României și a drapelului NATO, marcând astfel ziua Organizației Tratatului Atlanticului de Nord în România. Astăzi România sărbătorește 16 ani de când facem parte din cea mai puternică alianță militară din lume. În anul 2020, anul în care comandamentul NFIU România va...(mai mult)
 • Vizită de lucru la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO (NFIU) România

  Data publicării: 01/10/2020
  Joi, 9 ianuarie, la sediul NFIU Rou, a avut loc o vizită de lucru a unei echipe mixte româno - americane constituită din specialiști CIMIC (Cooperare civili - militari - România) de la Batalionul 1 CIMIC și specialiști Civil Affairs (Afaceri Civile - SUA). În cadrul întâlnirii, au fost abordate aspecte privind cooperarea NFIU cu Batalionul 1 CIMIC care colaborează...(mai mult)