Conducere

Locţiitorul comandantului

Comandorul Juan Ozores Massó

Comandorul Juan Ozores Massó a absolvit Academia Navală și Militară din Spania în 1986 după 5 ani de pregătire militară și navală.
În cadrul educației sale ca marinar, a navigat la bordul mai multor nave de luptă ale Marinei Regale Spaniole și la bordul barquentinei „Juan Sebastian Elcano”.
După terminarea studiilor la Academia Navală, în 1986, a obținut gradul de locotenent și prima sa funcție a fost la bordul portavionului „Dedalo” ca ofițer pe puntea de pilotaj. Mai târziu, a fost încadrat în diferite unități ale Marinei Regale Spaniole.
Datorită experienței sale la bordul navelor de luptă, a fost ocupat funcția de Șef Secție Sisteme de Luptă în cadrul Centrului de Evaluare și Calificare Operațională de Luptă (CEVACO).
A fost selectat apoi să participe la Cursul Întrunit pentru Ofițeri de Stat Major, iar după absolvirea acestuia, a fost repartizat la Comandamentul Forțelor Navale pentru a conduce Secția Logistică și Biroul Naval pentru Securitate Operativă. În această perioadă, a fost dislocat ca Ofițer de Legătură pentru Forțele Navale ale Ministerului Apărării al Spaniei în cadrul operațiunii „Iraqi Freedom” în CENTCOM, Tampa (Florida). 
Următoarea poziție pe care a îndeplinit-o a fost în străinătate, ca ofițer de stat major în cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite de la Napoli (JFC Napoli). În această perioadă a dezvoltat echipa de bază pentru „Misiunea de Instruire NATO în IRAK (NTMI)” și după doi ani a ocupat funcția de Șef al Secției Instrucție și Exerciții, pentru a conduce Instruirea Liderilor Cheie (Key Leaders Training) în cadrul NRF10.
Întors în Spania a fost numit consilierul tehnic al Directorului General pentru politica Personalului Forțelor Armate. După încheierea acestei perioade a fost desemnat Șef al Secției de Sisteme de Informații în cadrul Secției de Sisteme de Informații a Centrului de Informații al Forțelor Armate Spaniole (CIFAS).
Comandorul Ozores Massó este totodată profesor asociat al „Fundației pentru Studii Strategice și Internaționale (FESEI)” pentru studii de informații civile, lector în cadrul cursurilor de informații militare și totodată scriitor în revista Forțelor Navale Spaniole.
Are diplomă în Managementul Resursei Umane, o diplomă de absolvire a Cursului Întrunit pentru Ofițeri de Stat Major, și este specialist în inginerie mecanică și electronică.
Este căsătorit cu Beatriz și împreună au o fiică și trei fii. Este pasionat de sporturi precum golful, artele marțiale, schi și cele nautice.
Din august 2017 a preluat funcția de Locțiitor al Comandantului (DCOM/EXO) în cadrul Unității de Integrare a Forțelor NATO (NFIU ROU) din București, România.