Noul locțiitor al comandantului NFIU România

Data publicării: 
08/02/2017

La sediul NFIU ROU din capitală a avut loc joi, 27 iulie 2017, un eveniment special: predarea –primirea funcției de DCOM (Deputy Commander - locțiitor al comandantului).
Militarii comandamentului au oficializat în acest fel transferul atribuțiilor postului de DCOM între locotenent colonelul (lt.col.) Luis Manuel JIMENEZ MELERO (din cadrul Forțelor Terestre spaniole) și înlocuitorul său, comandorul (cdr.)  Juan OZORES MASSO (din cadrul Forțelor Navale spaniole).
Lt.col. Luis Manuel JIMENEZ MELERO și-a încheiat misiunea în cadrul Unității de Integrare a Forțelor NATO din București. Dorim să îi mulțumim, pe această cale, pentru devotamentul și implicarea sa în reușitele comandamentului!
"Păstrez România în inimă. Este o țară minunată cu un popor asemenea!" a ținut să precizeze acesta în fața personalului NFIU ROU prezent, având în vedere întoarcerea sa în Spania.
Începând cu 1 august 2017 cdr. Juan OZORES MASSO va prelua oficial atribuțiile DCOM în cadrul comandamentului, pentru o perioadă de 3 ani. Nu este o îndatorire ușoară, dar împreună  vom  reuși indiferent de provocări, alături de echipa multiculturală și multinațională din NFIU ROU HQ, un exemplu de cooperare continuă între membrii Alianței.